[Ga naar de webshop]http://teak.nl/shop

Laat je inspireren

Wie is TeakenTeak.be?

TeakenTeak.be  is de webshop van HEM meubel uit Roden, waar hoofdzakelijk de teakhouten meubels op worden aangeboden. HEM meubel is vanaf 2004 gevestigd in Roden en importeert rechtstreeks uit Indonesië teakhouten binnen – en buitenmeubelen. Om de kwaliteit te waarborgen koopt HEM meubel bij de beste fabrikanten in.  Door rechtstreeks in te kopen ( in grotere hoeveelheden ) kunnen we de prijzen ook scherp houden. Hierdoor ontstaat er voor onze klanten een optimale situatie.
In Roden is ook de showroom gevestigd. Op ruim 3000 M2 kunt u de uitgebreide collectie bezichtigen. Het spreekt voor zich dat u er meer dan welkom bent.

Wat zijn de openingstijden van de showroom?

De showroom in Roden kent de volgende openingstijden:

Maandag van 13.00 – 17.00
Dinsdag van 10.00 – 18.00
Woensdag van 10.00 – 18.00
Donderdag van 10.00 – 20.00
Vrijdag van 10.00 – 18.00
Zaterdag van 10.00 – 17.00

Het adres van TeakenTeak.be is:

Westeresch 2 – 4
9301 ZW Roden
Nederland
0031 50 5020536
www.TeakenTeak.be
www.hemmeubel.nl

 

 

Wat is de levertijd van mijn bestelling?

Alle producten die op de webshop www.TeakenTeak.be  staan zijn uit voorraad leverbaar. Zodra wij uw bestelling hebben ontvangen laten wij u binnen 48 uur weten wanneer we de bestelling komen bezorgen. Wij streven ernaar om uiterlijk binnen 1 – 3 weken uw bestelling te bezorgen.

Betaal ik bij TeakenTeak.be bezorgkosten?

Indien het orderbedrag hoger is dan € 2000,= betaalt u geen bezorgkosten. Ook leveren wij tot 300 km vanaf Roden zonder bezorgkosten in België . Als het orderbedrag lager is dan € 2000,= of als de afstand verder is dan 300 km vanaf Roden dan zijn de bezorgkosten € 49,=.

Wij bezorgen met 1 chauffeur ( zonder bijrijder ). Voor zware tafels of ander zwaar meubilair vragen wij enige assistentie van u of bijvoorbeeld van een aardige buurman / vrouw.

 

Wird auch im Deutschland geliefert und was sind die Kosten?

Wir liefern auch im Deutschland innerhalb 1 – 3 Wochen.

 • Bis 300 km von Roden gibt es keine Versandkosten.
 • Ab 300 km von Roden € 99,= Transport Kosten
 • Bestellungen ab € 2000,= gibt es  keine versandkosten.
 • 100 %  Vorkasse

Wat zijn de bezorgkosten voor leveringen in België ?

Tot 300 km vanaf Roden bezorgen wij gratis in België.

 • Vanaf 300 km vanaf Roden € 49,= bezorgkosten.
 • Bestellingen vanaf € 2000,= worden ook gratis bij u thuis bezorgd in België.
 • Volledige betaling per bank voordat er wordt geleverd.

Zijn de genoemde prijzen inclusief 21 % BTW?

Ja, de genoemde prijzen zijn allemaal inclusief 21 % BTW.

Kan ik mijn bestelling eventueel retour sturen?

U kunt uw bestelling binnen 14 werkdagen retour sturen naar:

Teakenteak.be
Westeresch 2 – 4
9301 ZW  Roden
Nederland

Indien het artikel zich in nieuwstaat bevindt en indien mogelijk in de originele verpakking wordt het aankoopbedrag binnen 24 uur na ontvangst van de goederen gecrediteerd op uw rekening.

Hoelang heb ik garantie?

U heeft 3 jaar aflopende garantie op uw aankopen ( CBW garantie ).

Wat moet ik doen als ik een klacht heb?

Wij doen er alles aan om conform afspraak te leveren en aan uw verwachtingen te voldoen. Maar als u nu niet tevreden bent horen we dat graag. U kunt ons altijd bellen op onderstaand telefoonnummer of mailen. Wij nemen dat binnen 24 uur contact met u op.
Het kan ook zijn dat u niet tevreden bent met het product dat u bij ons heeft gekocht. Ook dan kunt u ons direct bellen. Maar u kunt uw  klacht ook per mail, voorzien van 1 of meerdere foto’s, sturen naar: info@hemmeubel.nl. Dan zien wij direct wat er aan de hand is. Ook dan nemen wij binnen 24 uur contact met u op om een oplossing aan te dragen.  Wij streven er naar om productklachten binnen 14 dagen op te lossen. Als blijkt dat we hier meer tijd voor nodig hebben dan zullen we u hierover informeren.

Als u dit niet op prijs stelt, dan kunt u ook altijd contact op nemen met de afdeling bemiddeling van de Stichting Webshop Keurmerk waar Teakenteak.be bij is aangesloten. Mocht ook dit niet tot een bevredigende oplossing leiden, dan bestaat de mogelijkheid om uw geschil voor te leggen aan de Geschillencommissie.

Wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent met uw bestelling. Controleer bij aflevering uitgebreid uw bestelling en betaal dan pas !!

Ik heb een bestelling geplaatst maar wil daar toch van af zien?

Het kan zijn dat u af wilt zien van uw bestelling, om wat voor reden dan ook. Wij verzoeken u dan direct een mail te sturen naar info@hemmeubel.nl. Wij annuleren dan uw bestelling en sturen u ook direct een bevestiging hiervan. U hoeft bij ons niets aan te betalen dus hoeven wij u ook niets meer terug te betalen.

Heeft TeakenTeak.be een showroom?

Jawel, van maar liefst 3000 m2. alle meubels dit op teak.nl staan kunt u in onze showroom bezichtigen aan de Westeresch 2 – 4, 9301 ZW  in Roden, Nederland.

Heeft TeakenTeak.be een klantenservice

Teak.nl is 6 dagen per week bereikbaar op telefoonnummer 0031 50 5020536.
Dit zijn de tijden waarop Teakenteak.be bereikbaar is:

 • maandag van 13.00 – 17.00
 • dinsdag van 10.00 – 18.00
 • woensdag van 10.00 – 18.00
 • donderdag van 10.00 – 18.00
 • vrijdag van 10.00 – 18.00
 • zaterdag van 10.00 – 17.00

Voor belangrijke vragen buiten deze tijden om is TeakenTeak.be bereikbaar op  0031 6 55706201.

 

Waar komen onze meubels en het hout vandaan?

Oorspronkelijk komt teak uit Zuid Oost Azië. Tegenwoordig zijn er ook wel andere gebieden waar teak voorkomt. Het teakhout waar veel meubels van worden gemaakt komt uit Indonesië. En de beste kwaliteit teakhout is het wat oudere teakhout. Deze houtsoort wordt ook wel Djati genoemd. Veel huizen op Java zijn in het verleden gebouwd van teakhout. Meubelfabrikanten kopen deze huizen op, zodat zij het hout weer kunnen gebruiken om daar teakhouten meubels van te maken. De bewoners van deze huizen kunnen met de opbrengst een stenen huis bouwen.

De meubelfabrikanten op Java maken teakhouten tafels en kasten. Maar ook teakhouten stoelen, dressoirs en kastjes komen er vandaan. Maar op Java zijn ook fabrikanten die teakhouten tuinmeubelen fabriceren. Daarbij kun je denken en teakhouten tuintafels, teakhouten stoelen en teakhouten loungesets.

Teakhout is een mooi materiaal om meubels van te maken. Het geeft een warme uitstraling. Maar ook in het onderhoud is teakhout een prettig materiaal. Tuintafels en eetkamertafels kunnen geïmpregneerd worden met speciaal daarvoor ontwikkelde producten. Een goed advies, waarbij de wensen van de gebruiker goed in ogenschouw worden genomen, is daarbij wel essentieel. Mocht u via de webshop bestellen dan kunt u ook onze ervaren chauffeur vragen naar de onderhoudsmogelijkheden. De onderhoudsproducten heeft hij ook altijd bij zich in de bestelbus of vrachtwagen.

 

Wilt u een goed advies ??

U ziet al onze mogelijkheden op de webshop, maar u weet nog niet goed wat u het beste kunt doen. Of u heeft nog vele vragen. Bel of mail ons gewoon even. Wij geven u graag geheel vrijblijvend advies of hulp. Bel: 0031 50 5020536.

_MG_8078

 

Klik op onderstaande link om het youtube filmpje te bekijken:

https://www.youtube.com/watch?v=aBlsld-G5nA